Bert Boork
Bert BoorkVD
Vad jag som VD vill ansvara för!
Med en klar målsättning, med entusiastiska medarbetare (ca 70 pers) är Momenta ett trivsamt företag under kraftig utveckling.

Jag har all anledning vara nöjd med varje medarbetares personliga engagemang och utveckling som i sin tur bereder plats för mångdubbelt antal medarbetare i framtiden.

Tomas Källberg
Tomas KällbergLedningsteam
tomas.kallberg@momenta.se
060-7010156

Jobbar med intervjuer/utbildning av nya säljare, utformningen av vår tidning Flexpressen samt inköp av produkter.

Jennie Häggkvist
Jennie HäggkvistPersonalansvarig / Löneansvarig
jennie.haggkvist@momenta.se
060-7010160

Arbetar med allt från personalfrågor till leveranser ut till skola och förskola.

Mimmi Nilsen
Mimmi NilsenKundtjänstansvarig / Fakturahantering
mimmi.nilsen@momenta.se
060-7010105

Tar emot inkommande samtal via vår växel och hjälper såväl kunder som säljare på bästa sätt. Sköter även orderregistrering och fakturautskrifter.

Anita Nyberg
Anita NybergLeveransansvarig / Skolkoordinator
anita.nyberg@momenta.se
060-7010120
Emma Hansson
Emma HanssonKundservice
emma.hansson@momenta.se
060-7010113
Regina Nordstrand
Regina NordstrandEkonomiavdelningen
regina.nordstrand@momenta.se
060-7010171
Hanna Persson
Hanna PerssonGrafisk designer
hanna@momenta.se
Bengt Söderman
Bengt SödermanAdresskoordinator
bengt.soderman@momenta.se
060-7010151

Köper in nya adresser och uppdaterar de vi redan har samt ser att vi följer upp befintliga kunders önskemål i olika avseenden.

Stig Sundholm
Stig SundholmSupporttekniker / Adresshantering.
stig.sundholm@momenta.se
060-7010127

Sköter tekniken och adresshanteringen. Kontrollerar inkommande ordrar samt sköter de löpande ordrarna så de når kund på utlovad tid.

Wollelaw Mengistu
Wollelaw MengistuUnderhållsansvarig
Ansvarig för underhåll av fastigheter samt paketerar reflexprodukter som skall ut till skolor – förskolor.

Några av Momentas säljare.

Monica Johansson
Monica JohanssonSäljare
Jag arbetar som säljare i Momenta.
Vill du delta i FlexbertsTrafiksäkerhetskampanj, eller veta mer om vårt arbete att öka trafiksäkerheten? Välkommen att maila oss monica.johansson@flexbert.se
Lena Vedin
Lena VedinSäljare
Hej
Detta är verkligen ett toppenjobb. Att få arbeta hemma och dessutom få göra det säkrare för våra barn i trafiken, det känns bra. Jag har har tidigare arbetat inom förskolan och har även tre egna barn, så jag vet hur viktigt det är.

Ni företagare kan göra en stor insats genom att gå med i kampanjen!
Vill du delta i kampanjen, eller veta mer om vårt arbete att öka trafiksäkerheten? Välkommen att maila mig lena.vedin@flexbert.se

Tony Nilsson
Tony NilssonSäljare
Hej!
Hej alla glada företagare jag heter Tony Nilsson och är skåning. Jag har varit här på Momenta i femton år och trivs enormt bra med mitt arbete att ringa alla underbara företagare o få en trevlig pratstund. Det är roligt o samtidigt vet jag att jag utför något livsviktigt för barnen i ert närområde. Momenta förser barn från 1-12 år med reflexprodukter. Så snälla företag häng med i kampanjen det är verkligen en bra kampanj där ni syns ordentligt samtidigt som barnen skyddas. Min stora hobby är musik men de allra viktigaste är att vi är med och ökar trafiksäkerheten för barnen!
Och så är det så härligt att prata med alla trevliga chefer och företagare som jag gör hela långa dagen. Vill du vara med, maila mig! Tony.nilsson@flexbert.se
Jeanette Almqvist
Jeanette AlmqvistSäljare
Jag heter Jeanette och stortrivs med mitt arbete som säljare! Det är så oerhört viktigt med trafiksäkerhet och som mamma brinner jag extra mycket för detta då jag vet hur snabba de små liven kan vara. Reflex är ett måste i mörkret och alltid efter vägen!
Vill du delta i FlexbertsTrafiksäkerhetskampanj, eller veta mer om vårt arbete att öka trafiksäkerheten? Välkommen att maila mig Jeanette.almqvist@flexbert.se
Linda Sikström
Linda SikströmSäljare
Hej!

Linda Sikström heter jag, och jag älskar mitt yrke som säljare. Får prata med en massa trevliga företagare och föreningsmänniskor, och så är det ju framförallt viktigt att bilisterna ser barnen i trafiken! Dessutom får deltagande i våra kampanjer riktigt bra marknadsföring, både lokalt och globalt. Började 2004 på Momenta, och som person är jag en tävlingsmänniska.
Linda.sikstrom@flexbert.se