Bert Boork
Bert BoorkVD
Vad jag som VD vill ansvara för!
Med en klar målsättning, med entusiastiska medarbetare (ca 70 pers) är Momenta ett trivsamt företag under kraftig utveckling.

Jag har all anledning vara nöjd med varje medarbetares personliga engagemang och utveckling som i sin tur bereder plats för mångdubbelt antal medarbetare i framtiden.

Tomas Källberg
Tomas KällbergLedningsteam
Jag jobbar med intervjuer/utbildning av nya säljare, utformningen av vår tidning Flexpressen som går ut i 200 000 ex per upplaga samt inköp av produkter.

Det är ett omväxlande arbete som jag trivs mycket bra med!

Jennie Häggkvist
Jennie HäggkvistPersonalansvarig
Varje sekund ger nya möjligheter! Tänk positiva tankar! Må gott – Lev väl!
Säg det eller glöm det och skratta mer! Jag stortrivs med mitt arbete som en liten spindel mitt i nätet där jag vet lite om allt. Jag arbetar med allt från personalfrågor till leveranser ut till skola och förskola. Alltid med målet inställt på att 1 miljon nya barn ska få en egen reflexprodukt varje år. Mig når du på jennie.haggkvist@momenta.se alt. 060-7010160
Vill du arbeta som säljare med oss? Vill ni dela ut reflexer och tidningen Flexpressen på din skola/förskola? Vill du vara en del i kampanjen? Hör av dig!
Mimmi Nilsen
Mimmi NilsenKundtjänstansvarig
Min huvuduppgift är att ta emot inkommande samtal via vår växel och hjälpa såväl kunder som säljare på bästa sätt. I mitt arbete ingår även orderregistrering och fakturautskrifter.

Jag trivs bra med både mitt arbete och mina arbetskamrater, vilket gör det roligt att åka till jobbet.

…undrar du något mer, hör av dig till mig! Ni når mig via mail: mimmi.nilsen@momenta.se

Stig Sundholm
Stig SundholmSupporttekniker / Adresshantering.
Jag heter Stig och jag fixar så tekniken funkar för alla säljare. Jag sköter även stor del av adresshanteringen så att vi har ett uppdaterat adressregister att ringa. Jag kontrollerar inkommande ordrar samt sköter de löpande ordrarna så de når kund på utlovad tid.
Bengt Söderman
Bengt SödermanAdresskoordinator
Jag har arbetat på Momenta sedan 2003 och arbetar idag som adresskoordinator.

Vi har många trogna kunder som är med i Flexberts trafiksäkerhetskampanjer,
Men för att nå målet att dela ut produkter till en miljon barn om året behöver vi alltid få in nya kunder.

Grunden i det här arbetet är adressmaterialet som säljarna får sig tilldelat inför varje kampanj. Min huvuduppgift är att köpa in nya adresser, och att uppdatera de vi redan har, samt se till så vi följer upp befintliga kunders önskemål i olika avseenden.

Utöver detta arbetar jag med statistik och annat administrativt arbete.

Jag trivs bra efter alla år, och det känns meningsfullt att genom mitt arbete bidra till ökad trafiksäkerhet för dom yngsta trafikanterna.

Mig når du på bengt.soderman@momenta.se

Rolf Lundkvist
Rolf Lundkvist
Rolf heter jag och jobbar med rekrytering och skolkoordination.
Målet är att anställa entusiastiska och fokuserade personer att sälja trafiksäkerhetskampanjer som räddar liv. Jag själv är en positiv person som älskar måndagar, och trivs med mitt jobb! I arbetet med att ringa skolor och ge produkter till barnen är otroligt roligt, produkterna är mycket uppskattade av alla barn runt om i landet.
Wollelaw Mengistu
Wollelaw MengistuUnderhållsansvarig
Ansvarig för underhåll av fastigheter samt paketerar reflexprodukter som skall ut till skolor – förskolor.

Några av Momentas säljare.

Monica Johansson
Monica JohanssonSäljare
Jag arbetar som säljare i Momenta.
Vill du delta i FlexbertsTrafiksäkerhetskampanj, eller veta mer om vårt arbete att öka trafiksäkerheten? Välkommen att maila oss monica.johansson@flexbert.se
Annika Blomberg
Annika BlombergSäljare
Hej!
Jag heter Annika och bor i Skåne. Jobbar på Momenta och skulle aldrig kunna tänka mig något annat arbete För mig betyder det allt att öka trafiksäkerheten för alla trafikanter, framförallt barnen. Jag tycker det är supertrevligt att prata med alla härliga företagare.
Vill du delta i FlexbertsTrafiksäkerhetskampanj, eller veta mer om vårt arbete att öka trafiksäkerheten? Välkommen att maila mig Annika.blomberg@flexbert.se
Lena Vedin
Lena VedinSäljare
Hej
Detta är verkligen ett toppenjobb. Att få arbeta hemma och dessutom få göra det säkrare för våra barn i trafiken, det känns bra. Jag har har tidigare arbetat inom förskolan och har även tre egna barn, så jag vet hur viktigt det är.

Ni företagare kan göra en stor insats genom att gå med i kampanjen!
Vill du delta i kampanjen, eller veta mer om vårt arbete att öka trafiksäkerheten? Välkommen att maila mig lena.vedin@flexbert.se

Charlotte Svensson
Charlotte SvenssonSäljare
Hej
Charlotte Svensson heter jag och har jobbat som säljare sedan 2005 här på Momenta.
Sitter i telefon och pratar med många härliga människor varje dag, och jag stormtrivs!
Mesta tiden går till man och barn men försöker också röra lite på mig med innebandy och boxning.
“SYNS DU, SÅ FINNS DU” charlotte.svensson@flexbert.se
Tony Nilsson
Tony NilssonSäljare
Hej!
Hej alla glada företagare jag heter Tony Nilsson och är skåning. Jag har varit här på Momenta i femton år och trivs enormt bra med mitt arbete att ringa alla underbara företagare o få en trevlig pratstund. Det är roligt o samtidigt vet jag att jag utför något livsviktigt för barnen i ert närområde. Momenta förser barn från 1-12 år med reflexprodukter. Så snälla företag häng med i kampanjen det är verkligen en bra kampanj där ni syns ordentligt samtidigt som barnen skyddas. Min stora hobby är musik men de allra viktigaste är att vi är med och ökar trafiksäkerheten för barnen!
Och så är det så härligt att prata med alla trevliga chefer och företagare som jag gör hela långa dagen. Vill du vara med, maila mig! Tony.nilsson@flexbert.se
Frida Nilsson
Frida NilssonSäljare
Frida heter jag och arbetar som säljare här på Momenta. Att varje morgon gå till jobbet och veta att man är med och ökar trafiksäkheten för våra kära barn känns gott i hjärtat och självklart är det trevligt att prata med alla trevliga företag runt om i landet. Jag stormtrivs verkligen med mitt jobb!
Vill du delta i FlexbertsTrafiksäkerhetskampanj, eller veta mer om vårt arbete att öka trafiksäkerheten? Välkommen att maila mig frida.nilsson@flexbert.se
Jeanette Almqvist
Jeanette AlmqvistSäljare
Jag heter Jeanette och stortrivs med mitt arbete som säljare! Det är så oerhört viktigt med trafiksäkerhet och som mamma brinner jag extra mycket för detta då jag vet hur snabba de små liven kan vara. Reflex är ett måste i mörkret och alltid efter vägen!
Vill du delta i FlexbertsTrafiksäkerhetskampanj, eller veta mer om vårt arbete att öka trafiksäkerheten? Välkommen att maila mig Jeanette.almqvist@flexbert.se
Linda Burman
Linda BurmanSäljare
Hej!

Linda Burman heter jag, och jag älskar mitt yrke som säljare. Får prata med en massa trevliga företagare och föreningsmänniskor, och så är det ju framförallt viktigt att bilisterna ser barnen i trafiken! Dessutom får deltagande i våra kampanjer riktigt bra marknadsföring, både lokalt och globalt. Började 2004 på Momenta, och som person är jag en tävlingsmänniska.
Linda.burman@flexbert.se