Personal 2018-12-06T10:16:17+00:00
Bert Boork
Bert BoorkVD
Vad jag som VD vill ansvara för!
Med en klar målsättning, med entusiastiska medarbetare (ca 70 pers) är Momenta ett trivsamt företag under kraftig utveckling.

Jag har all anledning vara nöjd med varje medarbetares personliga engagemang och utveckling som i sin tur bereder plats för mångdubbelt antal medarbetare i framtiden.

Bengt Söderman
Bengt SödermanKontorsansvarig Sundsvall.
Jag har arbetat på Momenta sedan 2003, och är nu kontorsansvarig för vårt centralt belägna säljkontor på Esplanaden 10 i Sundsvall.

Målet med kontoret är att fylla det med entusiastiska medarbetare, som vill sälja våra trafiksäkerhetskampanjer. Vi arbetar endast mot företag, och har under åren haft över 200 000 svenska företag som kunder, och har delat ut nästan 12 miljoner produkter.
Vill du bli en del i teamet i Sundsvall, gå in på www.flexbert.nu och ansök. Märk din ansökan – Kontor.

Mig når du på bengt.soderman@momenta.se

Jennie Häggkvist
Jennie HäggkvistPersonalansvarig
Vart är du på väg och vill du dit? Varje sekund ger nya möjligheter! Tro på dig sjäv! Tänk positiva tankar! Må gott – Lev väl!
Säg det eller glöm det och skratta mer!
Mig når du på jennie.haggkvist@momenta.se alt. 060-7010160
Vill du arbeta som säljare med oss? Hör av dig!
Matilda Hübinette
Matilda HübinetteSäljansvarig
Jag började på Momenta som säljare, med noll erfarenhet av yrket och en enorm telefonfobi. Jag övervann min rädsla och sitter idag som säljledare i ett underbart gäng! Tänk om jag hade låtit min rädsla vinna?

Glöm inte att du alltid är starkare än din rädsla!

Du når mig på 060 70 10 121 eller matilda@momenta.se.

Mimmi Nilsen
Mimmi NilsenKundtjänstansvarig
Min huvuduppgift är att ta emot inkommande samtal via vår växel och hjälpa såväl kunder som säljare på bästa sätt. I mitt arbete ingår även orderregistrering och fakturautskrifter.

Jag trivs bra med både mitt arbete och mina arbetskamrater, vilket gör det roligt att åka till jobbet.

…undrar du något mer, hör av dig till mig! Ni når mig via mail: mimmi.nilsen@momenta.se

Tomas Källberg
Tomas KällbergGrafiker
Jag jobbar här på Momenta som Grafiker, vilket innebär att jag sysslar med layout till allt från hemsidor till fasadskyltar. Det är ett väldigt omväxlande arbete som jag trivs bra med! Jag sitter också som knytpunkt på IT-avd.

Det är ett omväxlande arbete som jag trivs mycket bra med!

Stig Sundholm
Stig SundholmSupporttekniker / Adresshantering.
Jag heter Stig och jag fixar så tekniken funkar för alla säljare. Jag sköter även stor del av adresshanteringen så att vi har ett uppdaterat adressregister att ringa. Jag kontrollerar inkommande ordrar samt sköter de löpande ordrarna så de når kund på utlovad tid.
Rolf Lundkvist
Rolf Lundkvist
Rolf heter jag och jobbar med rekrytering och skolkoordination.
Målet är att anställa entusiastiska och fokuserade personer att sälja trafiksäkerhetskampanjer som räddar liv. Jag själv är en positiv person som älskar måndagar, och trivs med mitt jobb! I arbetet med att ringa skolor och ge produkter till barnen är otroligt roligt, produkterna är mycket uppskattade av alla barn runt om i landet.
Jan Karlman
Jan KarlmanWebmaster
Arbetar med hemsidor och flexsafe systemet till förskolor.
Wollelaw Mengistu
Wollelaw MengistuUnderhållsansvarig
Ansvarig för underhåll av fastigheter samt paketerar reflexprodukter som skall ut till skolor – förskolor.
Esam Ali Ramadan
Esam Ali RamadanService och Underhåll
Esam heter jag och arbetar i Momentas verkstad. Här lagar jag saker allt från kaffemskiner till bilar. Tvättar fordon så de doftar som nya och hittar gärna på egna lösningar på problem.
Kobina Paintsil
Kobina PaintsilAllt i allo.
Jag ser till att varje tidning, Flexpressen, som går ut till hushållen har insticksbladet i sig. Jag delar ut reklam och ser till att kontoret är snyggt och städat. Jag är stark och flyttar saker som ingen annan.

Några av Momentas säljare.

Lena Lindholm
Lena LindholmSäljare
Hej
Jag trivs väldigt bra med mitt arbete på Momenta, både när det gäller arbetsuppgifter och medarbetare. Att vara med och öka trafiksäkerheten runt om i landet känns angeläget och det går inte en dag utan att vi blir påminda om vilket viktigt arbete vi gör. Vissa samtal gör att jag blir på bra humör hela dagen och de samtal som är mindre trevliga får man snabbt glömma och gå vidare med vetskapen att de oftast är i minoritet. Jag vaknar varje morgon och känner glädje över att gå till jobbet och det anser jag är ovärderligt.
lena.lindholm@flexbert.se
Monica Johansson
Monica JohanssonSäljare
Jag arbetar som säljare i Momenta.
Vill du delta i FlexbertsTrafiksäkerhetskampanj, eller veta mer om vårt arbete att öka trafiksäkerheten? Välkommen att maila oss monica.johansson@flexbert.se
Annika Blomberg
Annika BlombergSäljare
Hej!
Jag heter Annika och bor i Skåne. Jobbar på Momenta och skulle aldrig kunna tänka mig något annat arbete För mig betyder det allt att öka trafiksäkerheten för alla trafikanter, framförallt barnen. Jag tycker det är supertrevligt att prata med alla härliga företagare.
Vill du delta i FlexbertsTrafiksäkerhetskampanj, eller veta mer om vårt arbete att öka trafiksäkerheten? Välkommen att maila mig Annika.blomberg@flexbert.se
Lena Vedin
Lena VedinSäljare
Hej
Detta är verkligen ett toppenjobb. Att få arbeta hemma och dessutom få göra det säkrare för våra barn i trafiken, det känns bra. Jag har har tidigare arbetat inom förskolan och har även tre egna barn, så jag vet hur viktigt det är.

Ni företagare kan göra en stor insats genom att gå med i kampanjen!
Vill du delta i kampanjen, eller veta mer om vårt arbete att öka trafiksäkerheten? Välkommen att maila mig lena.vedin@flexbert.se

Charlotte Svensson
Charlotte SvenssonSäljare
Hej
Charlotte Svensson heter jag och har jobbat som säljare sedan 2005 här på Momenta.
Sitter i telefon och pratar med många härliga människor varje dag, och jag stormtrivs!
Mesta tiden går till man och barn men försöker också röra lite på mig med innebandy och boxning.
”SYNS DU, SÅ FINNS DU” charlotte.svensson@flexbert.se
Maria Eriksson
Maria ErikssonSäljare
Hej!
Mitt namn är Maria Eriksson.
Trivs mycket bra som säljare på Momenta eftersom vi jobbar med trafiksäkerhet för förskole- och grundskolebarn. Samt att jag har kontakt med mycket trevliga människor på företagen runt om i Sverige.

Vill du delta i FlexbertsTrafiksäkerhetskampanj, eller veta mer om vårt arbete att öka trafiksäkerheten? Välkommen att maila mig maria.eriksson@flexbert.se

Tony Nilsson
Tony NilssonSäljare
Hej!
Hej alla glada företagare jag heter Tony Nilsson och är skåning. Jag har varit här på Momenta i femton år och trivs enormt bra med mitt arbete att ringa alla underbara företagare o få en trevlig pratstund. Det är roligt o samtidigt vet jag att jag utför något livsviktigt för barnen i ert närområde. Momenta förser barn från 1-12 år med reflexprodukter. Så snälla företag häng med i kampanjen det är verkligen en bra kampanj där ni syns ordentligt samtidigt som barnen skyddas. Min stora hobby är musik men de allra viktigaste är att vi är med och ökar trafiksäkerheten för barnen!
Och så är det så härligt att prata med alla trevliga chefer och företagare som jag gör hela långa dagen. Vill du vara med, maila mig! Tony.nilsson@flexbert.se
Frida Nilsson
Frida NilssonSäljare
Frida heter jag och arbetar som säljare här på Momenta. Att varje morgon gå till jobbet och veta att man är med och ökar trafiksäkheten för våra kära barn känns gott i hjärtat och självklart är det trevligt att prata med alla trevliga företag runt om i landet. Jag stormtrivs verkligen med mitt jobb!
Vill du delta i FlexbertsTrafiksäkerhetskampanj, eller veta mer om vårt arbete att öka trafiksäkerheten? Välkommen att maila mig frida.nilsson@flexbert.se
Jeanette Almqvist
Jeanette AlmqvistSäljare
Jag heter Jeanette och stortrivs med mitt arbete som säljare! Det är så oerhört viktigt med trafiksäkerhet och som mamma brinner jag extra mycket för detta då jag vet hur snabba de små liven kan vara. Reflex är ett måste i mörkret och alltid efter vägen!
Vill du delta i FlexbertsTrafiksäkerhetskampanj, eller veta mer om vårt arbete att öka trafiksäkerheten? Välkommen att maila mig Jeanette.almqvist@flexbert.se
Tatjana Larsson
Tatjana LarssonSäljare
Hej!
Jag arbetar som säljare på Momenta! Jag trivs med att prata med alla trevliga människor på företag och i föreningar runt om i landet, och att arbeta med att öka trafiksäkerheten för barnen!
Mig når du på tatjana.larsson@flexbert.se
Linda Burman
Linda BurmanSäljare
Hej!

Linda Burman heter jag, och jag älskar mitt yrke som säljare. Får prata med en massa trevliga företagare och föreningsmänniskor, och så är det ju framförallt viktigt att bilisterna ser barnen i trafiken! Dessutom får deltagande i våra kampanjer riktigt bra marknadsföring, både lokalt och globalt. Började 2004 på Momenta, och som person är jag en tävlingsmänniska.
Linda.burman@flexbert.se